Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 25/11/2001 Δύσκολη νίκη επί Sunderland & κορυφή (vid)

Σαν σήμερα: 25/11/2001 Δύσκολη νίκη επί Sunderland & κορυφή (vid)

Σαν σήμερα οι Reds υπό τις οδηγίες του Phil Thompson θα κερδίσουν την Sunderland στο Anfield για την Premier League, με την νίκη να έρχεται δύσκολα αλλά να τους αποζημιώνει με το να τους έχει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Phil Thompson αντικαθιστούσε τον Gerard Houllier που ανάρρωνε από την εγχείριση καρδιάς που είχε υποβληθεί μερικές εβδομάδες νωρίτερα και είδε τους Κόκκινους να ανοίγουν το σκορ στο 22′ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Danny Murphy από αριστερά όπως επιτίθενται οι Reds, ο Emile Heskey έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Thomas Sørensen.

Οι Κόκκινοι δεν σταμάτησαν τις προσπάθειές τους για διεύρυνση του σκορ, πλην όμως η άμυνα των Μαυρόγατων δεν τους έδινε την χαρά ενός δεύτερου γκολ και κρατούσε σε αγωνία το κοινό στο Anfield.

Την αγωνία αυτή, αύξησε το γεγονός της αποβολής του Didi Hamann στο 44′, σε τάκλιν του Γερμανού αμυντικού μέσου και με τα δύο πόδια στον Bernt Haas.

Το παιχνίδι τελικά έληξε με νίκη των Reds, που τους βρήκε πρώτους στην βαθμολογία, με 2 βαθμούς περισσότερους από την Leeds Uts κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Με την λήξη της συνάντησης, ο Phil Thompson είχε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Bernt Haas, στον οποίο «χρέωσε» θέατρο στην φάση με τον Hamann, που είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή του.

Στη συνέντευξη τύπου πάντως, ο Phil Thompson παραδέχθηκε πως ήταν ακραία η αντίδραση του προς τον αμυντικό των Black Cats.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το μεσημέρι Κυριακής παρακολούθησαν 43.537 και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Steve Bennett.

Στο παρακάτω video και στο χρονικό σημείο 34′:17″ μπορείτε να δείτε το γκολ των Κόκκινων:

Σαν σήμερα: 25/11/2001 Δύσκολη νίκη επί Sunderland & κορυφή (vid)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com